Tag: pki

banner 468x60
Gusti Allah Mantu,Patine Gusti Allah, Gusti Allah Dadi Manten, Malaikat Kawin: Lakon Ludruk Dan Ketoprak Yang Dipentaskan Seniman PKI Jelang G30S

Gusti Allah Mantu,Patine Gusti Allah, Gusti Allah Dadi Manten, Malaikat Kawin: Lakon Ludruk Dan Ketoprak Yang Dipentaskan Seniman PKI Jelang G30S

“Wis rasah macak ayu ayu, ora ayu yo payu. Nek ra ayu, yo, raup diniati wudhu. Nek ora ana ...